Puutyökurssi suoritettu

Eikun oppia soveltamaan kokeneempien opastuksella. t, Jani
Kurssi oli Suomen Urheiluilmailuopiston järjestämä, kouluttajina kurssilla oli luonnolllisesti mm. Saaristo Pentti (puutyöt, liimaus, rakenne, tekniikka, käytännön osuus), sekä Jouko Lehikoinen (mm. puupotkurit, käytännön osuus), Jorma Sucksdorff (määräykset/liiton uutisia ja käytännön asioita/katsastuksista), Hannu Martikainen (Ilmailuhallinto, tulevat ilmailumääräykset/lait ja niiden mahdollinen vaikutus mm. huoltotoimintaan).Tässäpä ei tarvi arvailla mikä työkalu siinä viuhuu menemään ja kenen käsissä, kokenein ottein syntyy jälkeä jota kelpaa katsella.

Sami puolestaa testaa nykyaikasempia välineitä.

Muutoin itse klemm-projekti on edennyt mukavasti, mm. kylki- ja runkokaaripaloja on saatu piirrettyä vanhoja osia mallina käyttäen ja onpa toisen kyljen yläpaarrekin jo liimattu rimoista. Historiatietojakin on selvitetty hieman, tästä lisää myöhemmin.